image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Search
 

De salon

The Beauty Studio is een schoonheidssalon voor iedereen wat wils! Ontspanning, beleving en resultaat!

Visie - The Beauty Studio

The Beauty Studio heeft als visie dat schoonheid van binnen én buiten zit!
Inside Beauty - Werking lichaam & voeding

De schoonheid van buiten start van binnenuit! Je huid is opgebouwd uit cellen. Cellen worden opgebouwd vanuit de voedingsstoffen en het water die je lichaam binnenkrijgt door voeding en vocht. dit heeft invloed op hoe jou lichaam er uit gaat zien! Een huid die voldoende vocht bevat, voedingstoffen en vitamines straalt en ziet er gezond uit!

Inside beauty- Nutraceuticals & Dream tea

Thee drinken naast je minerale water is heerlijk voor de afwisseling. Cenzaa Dream tea versterken het imuumsysteem en gaan huidveroudering tegen. 100% biologische kruidenmelange! De Cenzaa Dream tea wordt afgestemd op jou huidwens! Naast de Dream tea, heeft Cenzaa Nutraceuticals , voedingssuplementen, die je kan gebruiken om je te kort aan voedingstoffen kunnen aanvullen!

Outside Beauty - Gevoel en emotie

Stress, oververmoeidheid, depressie zijn slechts een aantal voorbeelden die grote invloed hebben op hoe de huid eruit ziet. Helaas hebben we hier niet altijd invloed op, maar daarom is het goed om te realiseren dat dit wel meeweegt in de uitstraling van de huid. Geef je jouw lichaam rust en ontspanning ga je dit ook uitstralen en zien in jouw huid!

Outside beauty - Gezichtsbehandelingen

Ieder persoon is uniek, daarom is geen enkele behandeling hetzelfde. Elke behandeling wordt afgestemd op uw doel en huidwensen. Een goede dagelijkse routine in het verzorgen van je huid houdt haar mooi, glad, verfijnd en gehydrateerd. Eens in de 6 à 8 weken een gezichtsbehandeling voorkomt vroegtijdige veroudering en onnodig huidschade. Gun uzelf een moment van rust en geniet van de ultieme beleving in de salon met de Cenzaa behandelingen!

Ervaringen van Klanten

Je merk dat Sharon met plezier en liefde voor het vak haar klanten helpt. Je word met open armen ontvangen, legt alles stap voor stap uit en kijkt samen met jou wat jouw wensen zijn. Zo ook de wenkbrauwen en wimpers; mijn eerste keer bij Sharon kwam ik voor een “full brow treatment”, zoals ik al zei, namen we alles stap voor stap door en ging ik weg met nette wenkbrauwen, zo zijn we door gegaan tot ik eindelijk de volle wenkbrauwen had die ik wou hebben. Uiteindelijk koos ik er ook voor om wimperextentions te laten zetten; ook met de wimpers luistert Sharon naar jouw wensen maar geeft ze ook haar advies uit professioneel oog. Er is keuzen genoeg aan lengtes, diktes en vormen. De wimpers worden heel secuur gezet; je gaat pas weg als de set vol is, ze zal geen haartje overslaan!

-Jennifer Van der Eijck (23 Jaar)-

Heerlijke ontspannende behandeling gehad bij The Beauty Studio. 'Moments' van Cenzaa. Helemaal het wellness gevoel beleefd. Er werd rustig de tijd genomen voor de huid en alles volledig uitgelegd. Kwam zeer ontspannen thuis, raad het iedereen aan!

Wil van Nuland (71 jaar)

Professioneel, hygiënisch en overheerlijke ontspanning in de salon. Elke 6-8 weken voor de bindweefsel massage, oppepper voor mijn huid! Erg tevreden met de salon!

Sterre (47 jaar)

Een mooie lash lifting, heel natuurlijk en blijft ontzettend lang zitten! De brow treatment is ook top! Altijd ontzettend tevreden!

Lisa Kolster (23 jaar)
s
Resultaat foto's / berichten

De resultaat foto’s die op de website en social media van The Beauty Studio weergeven staan, zijn resultaten behandeld door The Beauty Studio. Deze zijn met toestemming van de behandelde klant geplaatst. De foto’s blijven voortdurend vernieuwd worden, zodat u de meest nieuwe resultaten ziet!

Blog's

Op de webpagina is er een blog te zien. Zo nu en dan wordt er een nieuw blog aan toegevoegd met leuke weetjes over de salon, nieuwe behandelingen en handige tips voor thuis! Wanneer er een winactie plaatstvind in de salon of als er een aanbieding is, zijn deze terug te vinden in de blog op de homepagine!

Houdt de pagina in de gaten om al dit leuks niet te missen!

Social media - Facebook & Instagram!

The Beauty Studio is terug te vinden op Social media!
Op deze Social Media pagina’s worden regelmatig berichten geplaatst. Voor en na resultaten, nieuwe behandelingen en leuke acties!

Like de Facebook pagina en volg de Instagram pagina om de meest recente berichten te kunnen volgen en om aan leuke acties mee te kunnen doen!