image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Search
 

Behandelingen

The Beauty Studio is gespeciliseerd in verschillende behandelingen. Zo voor iedereen wat wils!

Behandelingen voor iedereen!

The Beauty Studio heeft een breed scala aan verschillende behandelingen! Het ultieme wellness gevoelt ervaart u tijdens elke behandeling in de salon. Van een heerlijke gezichtsbehandeling tot mooie wimpers of wenkbrauwen. Hieronder vindt u alle informatie wat er voor behandelingen er in de salon zijn!

Facials - Cenzaa Gezichtsbehandelingen

Een luxueuze en bijzondere reis door de wereld van Cenzaa waarin optimale ontspanning en het geweldige resultaat in huidverbetering voorop staan. Beleef het ultieme verwenmoment, ervaar het beste huidresultaat en ontdek de combinatie van luxe en gezonde huid! Benieuwd naar de behandelingen in de salon? Klik op 'read more' om de verschillende Cenzaa behandelingen te bekijken!
Read More

Lashes - Wimper Behandelingen

In de salon zijn wimperextentions een grote hipe! Er zijn verschillende wimperbehandelingen mogelijk in de salon. Wimperextentions: One by One en Russian Volume. Lash Volume Lifting Ellebana, excl. of inclusief verven. Twijfelt u welke behandeling voor u geschikt is? Klik op 'read more' om de verschillende Wimperbehandelingen te bekijken!
Read More

Brow Treatments - Wenkbrauwen behandelingen

U kunt de wenkbrauwen op verschillende manieren prachtig mooi verzorgen. Door middel van een: Brow Treatment, Full Brow Treatment of een Special Brow Treatmenten kunnen wij de perfecte wenkbrauwen creëren. Samen met de behandelde specialist wordt er gekeken naar de wensen van de klant en wat het beste bij uw gezicht past!
Read More

Body Treatments - Lichaamsbehandelingen

Heerlijke lichaamsbehandeling in de salon. Geniet van een heerlijke scrub, een massage of een pakking. Laat uw lichaam ontspannen door een hotstone massages. Wilt u weg van de ongewenste haartjes? Perfecte oplossing is de body waxing. De behandelingen laten uw lichaam herstellen van stress, vermoeidheid en spanningen. Voor een totaal wellness gevoel!
Read More

Hand & Feet Treatment - Hand & voet behandeling

Tijdens deze behandeling kunt u genieten van een overheerlijke oosterse voetenbad en scrub. Waarna de voeten een ontspannende massage krijgen en u zelf ligt te ontspannen in de eronische behandelstoel. Uw voeten worden erna volledig verzorgd. Een echt ontspannen moment!
Read More
s

Short Treatments - Korte behandelingen

Waxen, heerlijk vrij van alle ongewenste haartjes! Wimpers verven of even gerstekorrels weg laten halen? Alles is mogelijk! De short treatments zijn altijd bij te boeken bij uw afspraak. Tijdes de Cenzaa gezichts behandelingen zit het waxen inbegrepen!
Read More
g

Wist je dat..

… de betekenis van Cenzaa, ‘zijde’ is? Die naam is niet zomaar gekozen! Ervaar Cenzaa en u weet waar de naam vandaan komt: de prachtige zijdezachte structuren van Cenzaa producten versmelten heerlijk met de huid. Cenzaa dankt haar naam ook aan de ‘Zijderoute’: van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via deze route van Azië tot aan het Middellandse Zeegebie

Voeding

Wilt u een gezond lichaam en dus ook een gezonde huid? Dan is het essentieel dat het hele lichaam in balans is. Voeding speelt hierbij een grote rol. Met name om huidproblemen als Acne, Pigmentatie, Eczeem, Rosacea en Couperose onder controle te krijgen, is voeding erg belangrijk. Het lichaam moet zo min mogelijk belast worden met stoffen waar het geen antwoord op heeft. Zo puur en zo gezond mogelijk eten, in de juiste combinaties, geven u heel veel voordelen voor de huid.
c
z

Huid - Schoonheidstip!

Dé ultieme schoonheidstip is wees gelukkig! Wanneer jij je goed voelt zul je dit uitstralen en terugzien in je huid! Zit je goed in je vel en hierdoor geef je een knipoog naar een ander zijn schoonheid!
2 in 1 met een Full Brow Treatment!

Full Brow Treatment is een leuke combinatie met een Lash Lifting! Omdat je al ontspannen in de stoel ligt, te wachten tot de Lash Lifting inwerkt, is het ideaal als gelijk jouw wenkbrauwen er ook strak uitzien! Ook perfect te combineren met wimperextentions.

Meeste geboekte Cenzaa behandeling!

Cenzaa Moments en de Botuline Beauty Therapy. Een heerlijk ontspan moment voor u en prachtige verzorging voor uw huid!

2 in 1 met Cenzaa!

Cenzaa gezichtsbehandeling en ook gelijk jouw wenkbrauwen netjes, of misschien de ongewenste haartjes weg? Tijdens jouw behandeling kan je aangeven dat je ook jouw wenkbrauwen verzorgt wilt hebben, heerlijk om compleet verzorgd naar huis te gaan!

Meest geboekte behandeling!

Russian volume én Special brow treatment zijn momenteel de meest geboekte behandelingen in de salon! Na deze combi-behandeling hoef je niets meer te doen aan jouw make-up. Ideaal!

Afspraak inplannen

Twijfelt u welke behandeling voor u geschikt is? Neem vrijblijvend contact met ons op voor al u vragen.