image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Search
 

Cosmetisch arts

De cosmetisch arts is gespecialiseerd in het behandelen van botox en fillers, PDO, Profilo en skinboosters

The Beauty Day – Botox & Fillers

Onze cosmetisch arts is gespecialiseerd in het behandelen van botox en filler, PDO, Profilo en skinboosters
a

Beauty Day!

Bij de Beauty Day is onze cosmetisch arts in de salon voor diverse behandelingen. Deze dag is niet 6 dagen per week, vanwege de enorme drukte. de datums waarop er bij de arts plek is worden online en d.m.v. een nieuwsbrief gecommuniceerd. De arts is BIG-geregistreerd en gespecialiseerd in het behandelen van botox en fillers, PDO, Profilo en skinboosters .

Hoe verloopt The Beauty Day?
Deze dag wordt speciaal georganiseerd voor u: één dag vol beauty!
Tijdens deze dag wordt u hartelijk verwelkomt in de salon en zal de eigenaresse in de salon aanwezig zijn. Mocht u vragen hebben m.b.t. de huid, wimpers of overige vragen helpen wij u hierbij geheel kosteloos. Op The Beauty Day hebben alle klanten altijd ‘Beauty-VIP’ korting, deze korting kan u gebruiken op (bijna)alle producten in de salon! Éxtra leuk!
Wanneer u een afspraak heeft bij de arts vragen wij u op tijd te komen, zodat uw gereserveerde tijd met de cosmetisch arts goed benut wordt. Ieder persoon heeft zijn/haar moment samen met de arts om zo volledig de aandacht te krijgen die hij/zij verdient.
Nadat u uw afspraak heeft gehad, krijgt u altijd nazorg advies kaarten mee vanuit de salon om zo prettig mogelijk naar huis te gaan. Wilt u nog even blijven voor een gezellig gesprek onder een genot van een kopje thee en/of wat lekkers? Dan is dit uiteraard mogelijk!
Cosmetisch Arts

De arts is een BIG-geregistreerd arts, gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder fillers en botox, PDO, Profilo en skinboosters

Er wordt steeds de grootste zorgvuldigheid in acht genomen met betrekking tot veilig en steriel werken. Het beoogde effect moet zodanig zijn dat het natuurlijk overkomt en passend bij uw persoonlijkheid is.

Wie weet zien wij u snel op The Beauty Day! U bent van harte welkom bij onze cosmetisch arts.

Consult

Gratis consult bij de Cosmetisch Arts

Voor The Beauty Day kan je een afspraak maken voor een gratis vrijblijvend consult met de Cosmetisch Arts waarbij je uitgebreid advies krijgt. Wij vinden het consult één van de belangrijkste momenten in ons instituut. Om het consult transparant te houden, is het geheel vrijblijvend en kosteloos.

Hoe verloopt een gratis consult?
Uw consult is altijd bij de cosmetische arts, zij kan het beste advies geven als expert in haar vak gebied.

Een consult wordt op afspraak ingepland, zodat ieder persoon zijn/haar persoonlijke gesprek samen met de arts heeft, om zo goed mogelijk de tijd te nemen om al uw vragen en wensen te bespreken en uw te adviseren.

Bij een consult bespreekt u samen met de arts wat uw wensen zijn en is er de mogelijkheid om al uw vragen te bespreken. De arts adviseert vervolgens haar advies om samen een plan te maken hoe wij uw gewenste resultaat kunnen bereiken.

Voor – en tijdens de behandeling wordt er steeds met u overleg gepleegd, zodat er een esthetisch verantwoord  resultaat wordt behaald, waar zowel cliënt en arts tevreden over zijn. Er wordt rekening gehouden met het huidtype, soort rimpel/huiddefect en de wensen van de cliënt. Ook wordt een eventuele voorgeschiedenis van cosmetische behandelingen in aanmerking genomen. De keuze van de middelen is dus altijd gebaseerd op individuele factoren. Alleen als wanneer bij het consult blijkt dat zijn behandelingen een goede keuze  voor u zijn gaat zij over tot behandelen. Het beoogde effect moet zodanig zijn dat het natuurlijk overkomt.  Eigenlijk moet het niet opvallen dat er behandeld is, alleen dat iemand er goed uitziet.

Elk persoon ontvang na de behandeling / besproken consult informatie mee over de gekozen behandeling(en) en nazorg advies.

 Wie weet zien wij u snel op The Beauty Day! U bent van harte welkom bij onze Cosmetisch Arts voor een gratis consult!

j

Behandelingen

Botox

Telkens als je lacht, huilt of fronst, verschijnen er dunne lijntjes. Voor deze rimpels kan een behandeling met botox een uitkomst zijn. Botox laat namelijk de spieren in het behandelde gebied ontspannen. Door deze ontspanning verdwijnen de rimpels die veroorzaakt worden door deze spieren helemaal of ze vervagen een heel stuk.
Daarnaast wordt botox ook gebruikt om medische redenen, het kan de oplossing zijn voor gezondheidsproblemen. Bijvoorbeeld wanneer iemand last heeft van hoofdpijn / migraine, overmatig transpireert of tandenknarst kan botox een oplossing zijn! Botox is opgedeeld in hele of halve zones.
Wij werken met o.a. de merken: Azzalure en Bocouture.

​Botox of tewel botuline-toxine is veilig en geeft u snel en langdurig resultaat!

Fillers

Fillers worden gebruikt om (plaatselijk) volumeverlies te herstellen. Denk aan ingevallen wangen, rimpels bij de mondhoeken en ingevallen ogen (wallen). Door middel van injecties wordt de filler in je huid gespoten om jouw rimpels te laten verdwijnen of verminderen. Het gaat hierbij voornamelijk om rimpels die zijn ontstaan doordat het vet- en of bindweefsel in de huid afneemt. Ook zijn fillers uitermate geschikt om lippen op te vullen.
Wij werken met o.a. de merken: Stylage, Belotero Balance, Teosyal Redensity 2 en Juverderm.

Wij werken met de hoogste kwaliteit fillers .Wij vinden het belangrijk om cosmetische behandelingen veilig en toegankelijk te houden. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.

PDO Treatlift

PDO Treatlift zijn polydiaxon draden die worden onder de huid aangebracht. Na het aanbrengen van de draden, maakt uw huid rondom de draden extra collageen aan dat blijvend is (ook al lossen de draden op) en daardoor wordt uw huid verstevigd voor langere tijd. Het effect kan zo’n 1-2 jaar aanblijven, afhankelijk van je eigen collageenvorming.

Voor meer informatie over deze behandelmethode kan u contact opnemen met de salon via het contact formulier of uw vragen stellen tijdens een gratis vrijblijvend consult!

Tijdens uw afspraak wordt er uitgelegd wat voor behandel methode er op welke zone wordt toegepast. Daarnaast werken wij met meerdere merken en die verschillen in prijs, voorafgaand wordt besproken welk merk voor u geschikt is.

Tarieven botox

Botox behandeling

 • Frons €120
 • Voorhoofd €120
 • Kraaienpootjes €120
 • Wenkbrauw lift €185
 • Mini wenkbrauw lift €75
 • Bunny lines €60
 • Gummy smile €60
 • Mondhoek lift €60
 • Neuspunt lift €85
 • Tanden knarsen €250
 • Face Slimming €250
 • Transpiratie vermindering €300

Botox pakketen

 • Frons + voorhoofd €185,-
 • Frons + voorhoofd + kraaienpootjes €250,-
c

Tarieven Fillers

Filler behandeling

 • Lippen 0.5 ml €170
 • Lippen 1ml €250
 • Lippen 1.5ml €350
 • Lipflip/lift €60
 • Traangoot €300
 • Jukbeenderen €460
 • Kaaklijn €460
 • Neuscorrectie €300
 • Kin €250
 • Neus lippen plooi €170
 • Mondhoek plooi €250
 • Rokers lijntjes €250

Beauty-pakketten

 • Beauty 3ml : van 750 nu €650,-
 • Beauty Luxe 4ml : van 1000 nu €850,-
 • Beauty Luxery 5ml : van 1250 nu €1000,-
 • Beauty Exclusive 6ml : van 1500 nu €1100,-

*De tarieven voor Juvederm filler verschillen van de bovenstaande tarieven.

Data Beauty Day en lopende acties

Alleen op de volgende data is er weer een Beauty Day in de salon, waarbij de cosmetisch arts aanwezig is voor het behandelen van botox, filler, PDO, Profilo en skinboosters :

26 november 2022     – Zaterdag de gehele dag

Houdt deze pagina in de gaten om de laatste data en updates te volgen. Binnenkort komen alle nieuwe data’s van 2023 op de website.

Hieronder zijn de lopende acties van The Beauty Day

 • Momenteel zijn er geen lopende acties

Veelgestelde vragen over botox

1. Hoe werkt een botox behandeling?
Botox is een spierontspanner. Door deze stof in te brengen in de huid, kunnen rimpels en lijnen verminderen of verdwijnen. Tijdens een botox behandeling worden fijne lijntjes en rimpels als het ware verwijderd door bepaalde spieren te verslappen. Deze Botuline Toxine stof wordt met een hele dunne naald ingebracht op de plek waar u dit wenst. Dit kan bijvoorbeeld een bepaalde rimpel of lijn zijn, waar u zich aan stoort.

2. Wie is geschikt voor een behandeling met botox?
In principe kan iedereen deze behandeling ondergaan. Mits bepaalde medische achtergronden. Wel bespreken wij altijd van tevoren samen met de arts jou wensen, jou medische achtergrond en wat de eventuele risico’s van de behandeling zijn.

3. Is een Botox behandeling pijnlijk?
De Botox behandeling wordt over het algemeen niet als een pijnlijke behandeling beschouwd. Het inbrengen van de naald vinden veel mensen meestal het vervelendste. Dit kan volgens de meeste cliënten worden vergeleken met een speldenprikje.

4. Hoe lang duurt een Botox behandeling?
De duur van de Botox behandeling is afhankelijk van een aantal factoren. Dit is namelijk onder andere afhankelijk van het aantal zones die behandeld worden en de hoeveelheid ML die u wilt laten inspuiten. Gemiddeld is de arts meestal ongeveer 10 tot 30 minuten met de Botuline Toxine behandeling bezig.

5. Wat kan ik verwachten na de Botox behandeling?
Direct na de behandeling met botox ziet u doorgaans nog geen resultaat van de behandeling. De botox begint na 48 uur te werken. Na ongeveer 5 dagen is het resultaat van de behandeling wel zichtbaar. Het volledige en maximale effect is bereikt na 2 weken van de behandeling. Het cosmetische resultaat houd ongeveer 3-6 maanden aan.

6. Heb ik zelf invloed op het uiteindelijke resultaat?
Net als bij alle andere cosmetische ingrepen heeft u zelf ook een belangrijk aandeel in het uiteindelijke resultaat. Het is belangrijk dat u zich goed houdt aan de voor- en nazorg. In de voor- en nazorg worden bijvoorbeeld instructies gegeven over roken en het gebruik van alcohol. Uw gezondheid is daarnaast ook van invloed op het herstel na de behandeling en daardoor ook van invloed op het uiteindelijke resultaat.

7. Op welke Botox kosten kan ik rekenen?
De Botox kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. De kosten van de behandeling zijn onder andere afhankelijk van het aantal benodigde ML, dus de hoeveelheid Botox die ingebracht moet worden. Hoe meer Botox er nodig is, hoe hoger de kosten van de behandeling zullen zijn. Wilt u meerdere zones laten behandelen? Daarvoor hebben wij pakketten samen gesteld waarbij er een leuke korting is! Er wordt van tevoren altijd met de arts besproken wat de kosten van de behandeling zullen zijn.

Veelgestelde vragen over filler

1. Hoe werkt een filler behandeling?
Een filler is een injectie die de huid opvult. De filler bevat hyaluronzuur, dit is een stof die natuurlijk in onze huid voorkomt alleen naarmate wij ouder worden vermindert. Hierdoor wordt er op een veilige manier een natuurlijke werkstof in uw huid gebruikt om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren. Deze filler wordt met een hele dunne naald ingebracht op de plek waar u dit wenst. Dit kan bijvoorbeeld een bepaalde rimpel of lijn zijn, waar u zich aan stoort of bijvoorbeeld de lippen om zo meer volume te creëren.

2. Wie is geschikt voor een behandeling met filler?
In principe kan iedereen deze behandeling ondergaan. Mits bepaalde medische achtergronden. Wel bespreken altijd van tevoren samen met de arts jou wensen, jou medische achtergrond en wat de eventuele risico’s van de behandeling zijn.

3. Is een filler behandeling pijnlijk?
De filler behandeling kan als een gevoelige behandeling worden beschouwd. Om te voorkomen dat u de behandeling gevoelig vindt, werken wij met een verdovende crème waardoor de injecties minder voelbaar zijn.

4. Hoe lang duurt een filler behandeling?
De duur van de behandeling is afhankelijk een aantal factoren. Dit is namelijk onder andere afhankelijk van het aantal zones die behandeld worden en de hoeveelheid ML die u wilt laten inspuiten. Gemiddeld is de arts meestal ongeveer 30 minuten met de filler behandeling bezig.

5. Wat kan ik verwachten na de filler behandeling?
Na de filler behandeling met hyaluronzuur ziet u direct resultaat. Wel kan de huid nog wat rood en gezwollen zijn. Het volledige effect is na 3-5 dagen goed zichtbaar. Afhankelijk van de soort filler die wordt gebruikt, blijft het resultaat ongeveer een jaar goed. Daarna neemt het resultaat langzaam af.

6. Heb ik zelf invloed op het uiteindelijke resultaat?
Net als bij alle andere cosmetische ingrepen heeft u zelf ook een belangrijk aandeel in het uiteindelijke resultaat. Het is belangrijk dat u zich goed houdt aan de voor- en nazorg. In de voor- en nazorg worden bijvoorbeeld instructies gegeven over roken en het gebruik van alcohol. Uw gezondheid is daarnaast ook van invloed op het herstel na de behandeling en daardoor ook van invloed op het uiteindelijke resultaat.

7. Op welke filler kosten kan ik rekenen?
De filler kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. De kosten van de behandeling zijn onder andere afhankelijk van het aantal benodigde ML, dus de hoeveelheid filler die ingebracht moet worden. Hoe meer filler er nodig is, hoe hoger de kosten van de behandeling zullen zijn. Wilt u meerdere zones laten behandelen? Daarvoor hebben wij pakketten samen gesteld waarbij er een leuke korting is! Er wordt van tevoren altijd met de arts besproken wat de kosten van de behandeling zullen zijn.

8. Ik ben al eerder behandeld met een filler, kan dit kwaad wanneer
de arts een andere filler gebruikt?
Er zijn veel verschillende soorten fillers op de markt. Helaas ook minder goede fillers. Vooral om deze reden is het van belang tijdens het maken van een afspraak of een consult, om aan te geven wanneer u al eens een cosmetische behandeling heeft ondergaan.
Bent u eerder behandeld met een andere tijdelijke filler, probeer dan precies te achterhalen met welk middel u behandeld bent. Zo kunnen wij inschatten of een filler op een andere zal reageren. Tijdens het consult bespreken wij o.a. ook deze vraag om zo een goed beeld te krijgen om zo veilig mogelijk te werken voor het beste resultaat!

Afspraak maken voor The Beauty Day:
U kunt u opgeven voor een gratis vrijblevend informatief gesprek bij de cosmetisch arts, daarnaast kan u een afspraak inplannen voor het behandelen van  botox en/of fillers.
Geef bij het maken van een afspraak aan of u voor de eerste keer komt of dat u al eens eerder behandeld bent met botox en/of fillers.
Wanneer u een afspraak maakt wordt er door de salon contact met u opgenomen om verdere informatie toe te lichten.

+316 – 287 23 687
info@thebeautystudio.nl