image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Search
 

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Een luxueuze en bijzondere reis door de wereld van Cenzaa waarin optimale ontspanning en het geweldige resultaat in huidverbetering voorop staan. Beleef het ultieme verwenmoment, ervaar het beste huidresultaat en ontdek de combinatie van luxe en gezonde huid!

Advanced Skincare Wanna Be a VIP

Een unieke kennismakingsbehandeling waarin Wellness & Huidverbetering hand in hand gaan! Na de East Meets West huidanalyse kan u heerlijk ervaren de wereld van Cenzaa. U ervaart een weldadige geurreis, beleeft het bijzondere welkomstritueel en een ontstressende Cenzaa massage, de Balance Sensage, terwijl er gelijktijdig aan huidverbetering wordt gewerkt. Boek deze Wanna Be a Vip behandeling en ontvang tevens een op uw huid afgestemde Cenzaa Skincare Box met daarin de 6 stappen naar ultieme huidverbetering. Deze behandeling kunt u eenmalig boeken als kennismaking in de wereld van Cenzaa, er zijn in deze behandeling geen extra’s inbegrepen

Advanced - Beauty Basic

Wilt u heerlijk ontspannen en even ontsnappen aan alle drukte van de dag? Gun uzelf een relaxmomennt. Body & mind komen in balans tijdens de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken horen en proeven. Trakteer uzelf op oosterse verademing mét maximale huidverbetering. Een unieke kennismakingsbehandeling waar Wellness & huidverbetering hand in hand gaan!

Een behandeling met geurreis, huidanalyse, welkomsritueel massage, reiniging, dieptereiniging, korte drukpuntmassage, masker, serum, dag/nacht verzorging, thee ritueel

45 minuten behandeling

Impression - Beauty Special

Impression is een uur heerlijk ontspannen en de overheerlijke producten van Cenzaa ervaren! Ontspannen maar! Cenzaa geeft met deze verwenbehandeling even een moment om helemaal tot rust te komen en die het beste geven voor de huid. Body & mind komen in balans tijdens de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, horen en proeven. Trakteer uzelf op een oosterse verademing mét maximale huidverbetering!

Een behandeling met stone leggingen, geurreis, welkomstritueel, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, drukpuntmassage, masker ritueel, serum, dag/nacht verzorging en persoonlijk huidadvies.

60 minuten behandeling

Moments - Beauty Luxe

Een luxueuze en bijzondere reis door de wereld van Cenzaa waarin optimale ontspanning en het geweldige resultaat in huidverbetering voorop staan. Ervaar de samensmelting van het beste uit 10 jaar Cenzaa in 1 sublieme behandeling. Beleef het ultieme verwenmoment, ervaar het beste huidresultaat en ontdek de combinatie van luxe en gezondheid.

De behandeling bestaat uit een geurende welkomsmassage, reiniging, dieptereiniging, verschillende maskers en serums en een heerlijke drukpuntmassages van het gezicht, hoofdhuidmassage en een lomi lomi massage van de armen.

90 Minuten behandeling.

d

Energy Bootcamp - Bindweefsel

Tijdens de Energy Bootcamp behandeling wordt er gebruik gemaakt van een bindweefselmassage. Bindweefselmassage is dé oplossing om uw huid op natuurlijke wijze te verbeteren. Bij de Cenzaa bindweefselmassage ligt de focus op het verbeteren van de elasticiteit, het creeëren van volume, het verminderen van fijne lijntjes en het stimuleren van collageen. Boek nu uw behandeling éénmalig of in kuurverband voor een fantastisch resultaat!

U kunt de behandeling uitbreiden door een van de volgende huidverbeterende  producten toe te voegen: Botuline Beauty Mask of een Cenzaa ampul gericht op uw huidtype!

Geurreis, welkomstritueel, reiniging, peeling, ocean touch masker, serum (of uit te breiden met een ampul), de bindweefselmassage, lotion, serum, oogcrème, 24h crème.

45 minuten behandeling
75 minuten behandeling – incl.  extra lange bindweefsel massage + 2 onderdelen waxen / verven

Ook mogelijk in kuur-vorm behandeling,
Voor meer informatie neem contact op met de salon.

Botuline Beauty Therapy - Natuurlijke Botox effect!

De Cenzaa Botuline Beauty is een intensieve anti-aging behandeling met een natuurlijk mini-facelift effect. De natuurlijke mini facelift! Een mooie behandeling voor de vermoeide en verouderde huid. Ook ideaal om de huid weer optimaal te hydrateren. Binnen deze behandeling bieden we huidverbetering a la minute toe! De combinatie van het Botuline Beauty masker en activerende bindweefselmassage zorgt voor een frisse uitstraling en geeft een uiterst liftend effect. Ook zorgt het Botuline Beauty Masker voor een strakker, jonger en frisse uitstraling.

De behandeling bestaat uit: Geurreis, welkomstritueel, reiniging, peeling, ocean touch masker, serum(of uit te breiden met een ampul vanaf €7,50 extra.), de 30 min. bindweefselmassage, serum / ampul, Botuline Beauty Mask, Lotion, serum, oogcrème, 24h crème.

105 minuten behandeling

g

Say goodbye to wrinkles - Fruitzuur

De combinatie van alpha hydroxy (fruitzuur) zuren en Bindweefselmassage maakt deze behandeling uniek! Meerdere huidproblemen kunnen doelgericht worden aangepakt met deze behandeling! De vette, onzuivere, of gevoelige huid, de verslapte huid met rimpels of contourvervaging en de verdikte vale huiden zijn geschikt voor deze behandeling. Ook voor een heerlijke frisse tint in de huid te krijgen! Een superieure resultaatgerichte fruitzuurbehandeling. Los of in kuur behandeling te boeken. Met deze kuurbehandeling ziet u prachtige huidverbetering met een stralend resultaat!

De behandeling bestaat uit: Geurreis, welkomstritueel, reiniging, peeling, AHA Fruitzuur, Lotion, serum, oogcrème, 24h crème.

45 Minuten behandeling 

Ook mogelijk in kuur-vorm behandeling,
Voor meer informatie neem contact op met de salon.

Beauty pick a zone

Korte gezichtbehandeling om even van de onzuiverheden af te komen? Tijdens deze behandelingen wordt een specifiek gebied verzorgd.

30 minuten behandeling

Men Treatment

Een mannenhuid verschilt sterk met dat van een vrouw. De huid van de man is doorgaans steviger, vetter en de talgproductie is anders. Daarnaast heeft de mannenhuid vaker last van onzuiverheden, maar is ook gevoelig en vochtarm. Regelmatige scheerbeurten en blootstelling aan de zon hebben gevolgen voor de huid. Eens in de 4 tot 6 weken een intensieve gezichtsbehandeling naast je dagelijkse gezichtsverzorging is goed voor jou huid. .. Dagelijks verzorging met frisse, matterende, hydraterende texturen zullen de huidfuncties goed in balans brengen en zorgen voor een fitte en egale huid.

60 minuten behandeling

Extra's

Wilt u naast uw behandeling iets extra's zoals: verven/waxen/epileren? In combinatie met een gezichtsbehandeling wordt er €5,- per aanvullende behandeling berekend. Aan het eind van de behandeling krijgt u altijd een heerlijk kopje Cenzaa Dream Tea en een gezonde snack!

Overige extra’s:
-Cenzaa Ampul afgestemd op huidwens €7,50,-
-Cenzaa Hyaluron Therapy €7,50,-
-Botuline Beauty Look masq €7,50,-
-Botuline Beauty skin boost face masq €19,95,-
-Voet scrub & massage €5,50

Twijfelt u welke behandeling geschikt is? Voor uw eerste afspraak raden wij aan om voor de ‘Advanced Skincare’ langs te komen, zo krijgt u kort een kennismaking met Cenzaa.

Neem vrijblijvend contact met ons op, voor al uw vragen!

Afspraken inplannen kan via Contact > Afspraak maken