image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Search
 

Hand- en voetbehandelingen

Hand & voet

Handen en voeten vragen om verzorging uw handen fungeren naast een functionele rol vaak ook als visitekaartje, uw voeten zijn belangrijk maar worden vaak vergeten. Breng daarom eens een bezoek aan de manicure/ pedicure en laat ze heerlijk verwennen.

Hand / Feet Treatment - Hand of voet behandeling

Tijdens deze behandeling kunt u genieten van een overheerlijke oosterse voetenbad en scrub. Waarna de voeten een relaxing massage krijgen en u zelf ligt te ontspannen in de eronische behandelstoel met hotstone ligging. Hierna worden de voeten volledig verzorgd, geveilt, gelakt en een body verzorging aangebracht. Heerlijk verzorgde voeten op het strand! - Reiniging/desinfecteren van de handen en nagels - Nagelriemen terugduwen, velletjes verwijderen - In model vijlen van de nagels - Nagel bad - Verzorging van de nagelriemen met een nagelriem olie - Insmeren van de handen met een handcrème
f

Hand / Feet Short treatment

Verzorgde handen of voeten, gelakt en klaar voor elke gelegenheid! Reiniging/desinfecteren van de handen en nagels, nagelriemen terugduwen, velletjes verwijderen. In model vijlen van de nagels, verzorging van de nagelriemen met een nagelriem olie, gelakte nagels kleur naar keuze. Afsluitende verzorgende zachte crème van Cenzaa.

Twijfelt u welke behandeling voor u geschikt is?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen u helpen!

Afspraken inplannen kan via Contact > Afspraak maken