image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Search
 

Lichaamsbehandelingen

Body Treatments - Lichaamsbehandelingen

Heerlijke lichaamsbehandeling in de salon. Geniet van een heerlijke scrub, een massage of een pakking. Hotstone massages of body waxing. Een weldaad voor lichaam en geest. De behandelingen laten uw lichaam herstellen van stress, vermoeidheid en spanningen. Voor een totaal wellness gevoel!

Body Massage

Antistress en ontspanningsmassage: Door de rug, nek en schouders te masseren worden de spieren heerlijk verwarmd en los gemaakt. De massage zorgt voor vermindering van stress en zorgt ervoor dat u zowel lichamelijk als geestelijk volledig ontspant. Tijdens de behandeling worden er verschillende technieken toegepast om afvalstoffen af te voeren en spanningen te verminderen. Om goede prestaties te kunnen leveren zal je lichaam in goede conditie moeten verkeren. Een massage zorgt voor het onderhoud van je lichaam
a

Body Waxing

Waxen is een van de beste methodes om lichaamshaar te verwijderen en biedt in vergelijking anderen methodes veel voordelen. Door onze unieke wax is waxen mogelijk voor iedereen. Daarnaast is het een van de meest natuurlijke manieren van haren verwijderen. Niet langer heb je last van harde stoppels, huidirritaties en haar-ingroei en de haren blijven veel langer weg. In de salon werken wij met Lycon wax. Lycon komt uit Australië en is bezig de wereld te veroveren. Wij werken met het gehele assortiment van Lycon waarin wij een brede keus aan verschillende waxen hebben. Alle Waxen hebben een milde samenstelling en zijn ontwikkeld op basis van natuurlijk harsen in combinatie met bijenwas. De toevoeging van heerlijk geurende aromatische olien zorgt ervoor dat de formules onweerstaanbaarruiken! Ze verzorgen de huid tijdens het waxen en beschadigen de huid niet! Vrijwel pijnloze en supersnelle waxbehandelingen - Waxen is reeds mogelijk vanaf een haarlengte van 1mm!

Body Treatment - Complete lichaams behandeling

Reiniging van het gekozen lichaamsonderdeel, onzuiverheden verwijderen (optioneel), massage (met hotstones), masker of pakking en verzorgende body crème.

Twijfelt u welke behandeling voor u geschikt is?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen u helpen!

Afspraken inplannen kan via Contact > Afspraak maken