image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Search
 

Wimperbehandelingen

Wimperbehandelingen

The Beauty Studio heeft verschillende wimperbehandelingen. Classic one by one wimperextentions, Russian Volume wimperextentions en Lash Lifting. Hieronder kunt u lezen wat de behandeling inhoud en of uw wimpers geschikt zijn!

Classic one by one - Wimperextentions

Bij de Classic One by One wimperextentions wordt er één extension op één natuurlijke wimper geplaatst. Hierbij wordt goed gekeken naar de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers en wordt het geplaatst door een gespecialiseerde ervaren wimperstylisten zodat de eigen natuurlijke wimpers niet beschadigen. De extensions worden met een speciale, anti-allergische lijm bevestigd aan de eigen wimpers. Samen met de wimperstyliste wordt er gekeken naar jouw persoonlijke wensen om voor jou de mooiste oogopslag te creëren. Er is keuze in dikte, krul en lengte van de wimperextension. Hierdoor kan je een natuurlijke wimperset creëren of juist een opvallende wimperset! Elke ochtend wordt je wakker met perfecte wimpers en mascara is niet meer nodig tijdens het dragen van de extentions.  

Russian Volume - Wimperextentions

Bij de Russian Volume wimperextentions zijn de haartjes dunner en lichter dan de One by One wimpers. Er wordt door middel van een speciale handmatige techniek een waaier gecreëerd van deze dunne wimperextensions. Bij dit type wimperextensions wordt er op ieder van uw eigen haartjes een waaier geplaatst. Hierdoor krijg je een vol, maar toch een natuurlijk effect zonder de wimpers te verzwaren. Er kan worden gekozen uit 2 tot 6 extensions (2D–6D). Hierdoor kan je een natuurlijk tot dramatisch worden krijgen. In tegenstelling tot One by One wimpers, voelen de Russian Volume wimpers zacht en natuurlijker aan.

Lash Volume Lifting

Lash Volume Lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen. Voor deze behandeling maken wij gebruik het prachtige merk Elleebana one shot Lash Lift.! De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Het geeft de meest geweldige resultaten voor ongeveer 6-8 weken Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.

Wimperextentions Classic One by One & Russian Volume
Tijdens de eerste behandeling krijgt u een intake, om te bekijken wat uw wensen zijn en wat de conditie van uw wimpers is om te bepalen welke dikte, krul en lengte er geplaatst kan worden. Ook wordt geadviseerd welke wimpermethode het beste bij u wimpers past.

De natuurlijke wimpers vallen dagelijks uit. Dit komt doordat de wimpers een groeicylus hebben van 6-8 weken. Hierdoor merk je tijdens het dragen van wimperextentions dat op gegeven moment de extentions minder vol raken. Om het resultaat van de wimperextentions te behouden, wordt er aangeraden om de wimpers een refill-bijvul behandeling te geven! Bij elk persoon is dit verschillend, de een vult de wimpers op na 2 weken en de ander na 4 weken. De uitgegroeide extentions worden verwijderd en er worden op de natuurlijke wimpers nieuwe extentions geplaatst.

 

Lash Lifting
Tijdens de eerste behandeling krijgt u een intake, om te bekijken wat uw wensen zijn en wat de conditie van uw wimpers is om te bepalen wat voor inwerktijden, rod en verf aangebracht kan worden. Hierna vind de behandeling plaatst en duurt 45-60 minuten. Na de behandeling kunnen de wimpers geverfd worden om het resultaat compleet te maken!

-TIP!-
Tijdens de Lash lifting behandeling kan er een ‘Full Brow Treatment’ worden toegepast! Dan heeft u binnen een uur: mooie gekrulde wimpers én perfect verzorgde wenkbrauwen! Dit is mogelijk om aan te geven tijdens het boeken van een behandeling.

Met Elleebana Volume lash lifting heb je gekrulde wimpers 6-8 weken lang! Richting de 6 weken ga je merken dat de krul van de lash lifting er uit gaat groeien. Om het gekrulde effect mooi te behouden wordt er ongeveer rond de 6 weken een nieuwe behandeling ingepland zodat het gekrulde effect op de wimpers optimaal blijft!

s

Wimperextentions One by One & Russian Volume
Wimperextensions zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en van jong tot oud. Iedereen heeft een eigen wens hoe de wimpers er uit komen te zien, hierdoor kunnen de wimpers van natuurlijk tot meer opvallend gemaakt worden!Voor de bevestiging van de extensions wordt een speciale antiallergische lijm gebruikt welke voldoet aan de Europese normen en is ontwikkeld met uitsluitend goedgekeurde ingrediënten. Hierdoor kunnen wimperextentions niet schadelijk zijn voor de natuulijke wimpers.

Wimperextentions kan niet bij iedereen. Veiligheid staat bij mij voorop. In een aantal gevallen is het helaas niet mogelijk om Extentions toe te passen:

– Wimperlijm allergie
– Actieve hooikoorts ( tijdens het plaatsen moeten de ogen droog blijven, heb je dat moment last van hevige hooikoorts is het slim de behandeling te verplaatsen)
-Conjunctivitus (pus, rode ogen)

 

Lash lifting
Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers!
Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller. Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing

Lash lifting kan niet bij iedereen. Veiligheid staat bij mij voorop. In een aantal gevallen is het helaas niet mogelijk om Lash Volume Lift toe te passen:

– Conjunctivitus (pus, rode ogen)
– Gebruik van anti-histamine (tegen allergie)

Twijfelt u welke behandeling voor u geschikt is?

Neem vrijblijvend contact met ons op, voor al uw vragen!

Afspraken inplannen kan via Contact > Afspraak maken