image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Search

De eigenaresse

Mijn naam is Sharon, eigenaresse van schoonheidsinstituut The Beauty Studio, met grote passie voor Beauty en Lifestyle! Mijn droom was om een eigen salon te kunnen oprichten, waarin ik mijn visie kan toepassen en om van mijn passie mijn werk te maken. Nu mag ik met liefde voor mijn vak, iedereen de ultieme ontspanning en in de huid verbeterende behandelingen laten ervaren in mijn instituut
f

Variatie

Bij schoonheidssalon The Beauty Studio, kunt u terecht voor een groot variatie aan schoonheidsbehandelingen. Daarnaast biedt The Beauty Studio nog vele andere behandelingen zoals o.a. wimperbehandelingen en lichaamsbehandelingen. Voor alle behandelingen en een uitleg hierover verwijzen wij u graag door naar het kopje ‘Behandelingen’. De variatie aan de verschillende behandelingen in de salon, vind ik ontzettend leuk om zo voor iedereen wat te kunnen bieden! Beauty is zo’n groot begrip, dat er steeds nieuw behandelingen aan de salon toegevoegd worden!
g

Recente bijscholing

Blijven leren, blijvend resultaat! Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe dingen te blijven leren. Zo kan je ook áltijd weer nieuwe behandelingen in de salon toepassen. Ik ga meerdere malen per jaar op training om nieuwe behandelingen te leren, om in de salon toe te passen. Ook ga ik op training om nieuwe kennis op te doen om behandelingen actueel te houden en de behandelingen te perfectioneren. Hierdoor blijf je optimaal resultaat behalen! Dit resulteert terug in de behandelende resultaten!
s

Persoonlijke aandacht

Wat ik belangrijk vindt is veel aandacht in behandelingen te steken en hierdoor het gewenste resultaat te behalen. Persoonlijke aandacht is hierbij ontzettend belangrijk! Alle behandelingen worden voorafgegaan toegelicht door een kort gesprek wat de gekozen behandeling inhoudt en gevolgd door een huidanalyse. De behandeling wordt uiteraard afgestemd op uw wensen, aandachtspunten en huidtype, om uw huid optimaal te kunnen behandelen. Daarna kan u ontspannen genieten van uw gekozen behandeling!
Where Beauty Begins..

Schoonheid begint bij het gevoel van binnen! Iedereen is uniek, wees trots op wat jij bereikt hebt. Jouw geluk en blijdschap zie je terug in je huid! Wanneer jij je goed voelt zal je dit ook uitstralen in je gezicht en voelt jouw huid zich ook goed! Geniet van elke dag en van jouw mooie huid!

Treat your Skin to a next level

Aandacht voor jezelf! Onwijs belangrijk om even een momentje voor jezelf te nemen. Verwen jouw huid daarom ook elke 6 à 8 weken met een ontspannende gezichtsbehandeling. Een ontspannen moment voor jou én je huid!

Beauty in balance

Wilt u een gezond lichaam en dus ook een gezonde huid? Dan is het essentieel dat het hele lichaam in balans is. Voeding speelt hierbij een grote rol. Met name om huidproblemen is voeding erg belangrijk. Zo puur en zo gezond mogelijk eten, in de juiste combinaties, geven u heel veel voordelen voor de huid. Tijdens de behandeling krijgt u hierbij advies!

Favoriete behandelingen

Boutuline Beauty Therapy !

De Cenzaa Botuline Beauty is een intensieve anti-aging behandeling met een natuurlijk mini-facelift effect. Een mooie behandeling voor de vermoeide en verouderde huid. Ook ideaal om de huid weer optimaal te hydrateren. De combinatie van het Botuline Beauty masker en activerende bindweefselmassage zorgt voor een frisse uitstraling en geeft een uiterst liftend effect.

De bindweefsel massage tijdens deze behandeling verbeter je de conditie van de huid voor het gezicht. Door de gezichtsspieren te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijg je vollere wangen en minder diepe lijnen. Rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes, littekens en pigmentvlekken.Verklevingen worden los gemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit stimuleert de doorbloedig van de huid. Het heeft tevens een gunstig effect hyaluronzuur,wat er voor zorgt dat de huid vocht vasthoudt en op  collageen, wat zorgt voor de stevigheid van de huid. Ook de aanmaak van elastinevezels, waardoor de huid niet verslapt. Kortom: dit is een unieke anti-aging behandeling voor het gezicht, die ervoor zorgt dat je huid weer strakker en gladder wordt.

De Intense Firming Ampullen zijn vele malen gemakkelijker en milder in hun toepassing terwijl het effect excellent is. Dit is onder andere te danken aan een uitgekiend anti-verouderingscomplex met o.a. primrose olie. Bij regelmatig gebruik van Intense Firming verdwijnt lichte rimpelvorming en nemen diepere rimpels zichtbaar af met langdurig effect. Intense Firming is gebaseerd op puur natuurlijke ingrediënten met het resultaat als van een gevanceerde shocktreatment.

Boutuline Beauty Mask: zorgt voor.. Direct resultaat! Dit bijzondere gelaatsmasker vermindert rimpels aanzienlijk. Het Botuline-eiwit voorkomt samentrekking van gelaatsspieren waardoor de huid strakker en jonger wordt en een frisse uitstraling zal hebben. Dit masker is uitermate geschikt voor de vermoeide en verouderde huid. Tevens is het een uitstekend masker om de huid optimaal te hydrateren.

Een prachtige behandeling met bindweefsel, ampullen én een Boutuline Beauty Masq, die direct de huid verbeterd!

Bij de wimper behandelingen is mijn favoriete behandeling de :
‘Lash Volume Lifting!’

Na de behandeling zijn de natuurlijke wimpers prachtig gekruld. Zo wordt een open blik gecreëerd voor een spraakmakend resultaat. De wimpers lijken langer en hebben bijna geen verzorging meer nodig. Wanneer je de behandeling combineert met het verven van de wimpers kun je zelfs je mascara wel de deur uit doen!

Het resultaat van een Lash Lifting behandeling kan tot wel 8 weken houden. Je hoeft je geen zorgen te maken wanneer je gaat douchen, zwemmen of sporten – de Lash Lifting behandeling is tegen alles bestand!