image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Search
 

Over Cenzaa

Cenzaa is ’s werelds enige cosmeticamerk dat Huidverbetering, Cosmedische Huidtherapie en Wellness combineert.

Wat is Cenzaa

Cenzaa is een beautyconcept afkomstig uit Nederland sinds 2008. Cenzaa betekent ‘zijde’ deze naam is niet zomaar gekozen. Ervaar Cenzaa en je weet waar de naam vandaan komt: de prachtige zijdezachte structuren van Cenzaa producten versmelten met de huid. Cenzaa dankt haar naam ook aan de ‘Zijderoute’: van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via deze route van Azië tot aan het Middellandse Zeegebied.

Cenzaa biedt geavanceerde en effectieve huidverbetering met waardering voor schoonheid van mens, dier en natuur. Hierbij haalt Cenzaa het beste uit twee werelden, Science en Nature, het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen. Met als doel het hoogst haalbare resultaat te bereiken met weldadige en geavanceerde behandelingen en producten.

Uniek en eenvoudig 6 stappenplan voor thuisverzorging

Het verzorgen van jouw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Om je zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Cenzaa het 6 stappenplan ontwikkeld.

The art of nature

Cenzaa is volledig door de natuur geïnspireerd. Onze producten bevatten geen minerale oliën, parabenen of andere overbodige toevoegingen. Cenzaa is niet op dieren getest.
Read More

Bag-in-bottle system

Cenzaa werkt met het unieke ‘bag-in-bottle’ systeem. In deze zuurstofdichte verpakkingen blijven de hoge concentratie PCN2-werkstoffen bewaard en wordt een langdurige kwaliteit gegarandeerd. Zo verbeteren we jouw huid tot op het hoogst haalbare niveau!
Read More

Boek & spaar

Met Cenzaa spaar je met een unieke spaarkaart voor prachtige Cenzaa cadeau's! Deze ontvang je gratis bij het boeken van een Cenzaa Skin Solutions.
Read More