image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Search
 

Beauty In Nature

Cosmetic

Beauty In Nature

Liefde voor de natuur staat bij de salon op nummer 1! Zo is ook de liefde ontstaan naar Cenzaa. Het prachtige merk, waarmee behandeld wordt in de salon. Cenzaa is volledig door de natuur geïnspireerd. Onze producten bevatten geen minerale oliën, parabenen of andere overbodige toevoegingen.
Uiteraard is uw Cenzaa product niet op dieren getest! 100% natuurlijke werkstof complexen. Niet op dieren getest. Recylcle baren verpakkingen. De kracht van Cenzaa zit onder andere in een scala aan gepatenteerde 100% natuurlijke werkstofcomplexen [cosmeceuticals] die een krachtige en heilzame werking hebben. Het summum van Wellness en Huidverbetering is daarmee in ieder Cenzaa product bereikt. De producten van Cenzaa zijn volledig geïnspireerd op de natuur.  Wij zorgen goed voor deze bron van inspiratie. Daarom maken wij gebruik van het FSC-Keurmerk en steunen daarmee verantwoord bosbeheer en zorgen dat onze Milieu Voetafdruk zo klein mogelijk is. Daarnaast maakt Cenzaa gebruik van recyclebare verpakkingen. We love the gift of nature!

Date:

april 8, 2016

Tags:

makeup, Salon, spa